31 maj 2014

Publicerad 2014-05-31 09:43:00 i Efter USA,

Ah shit alltså. Snart ett år sen jag kom hem. Om tio dagar, den 10 juni är det. Och i sommar, den 24 juli är det två år sen jag åkte. TVÅ?! Shit.

Igår när jag och pappa var på ett shoppingcenter, så fick jag en sån himla déjá vu från Las Vegas, vilket är sjukt weird eftersom inget av shoppingcenterna jag var på i Vegas liknar detta här. Och jag mådde typ psykiskt dåligt för jag saknar det så mycket. Nu måste jag fan skaffa ett jobb och ta mig dit. Shit vad jag vill dit igen.

Ojojoj, big news as well! Jag fick mitt körkort i tisdags!!!!!! Vilket var så überfett alltså. Jag har kört varenda dag sen dess och skjutsar och hämtar folk hit och dit. Men det är så sjukt nice att jag äntligen har det! Så grattis till mig!

Dock har inget speciellt hänt på EF-fronten. Snart börjar väl eleverna som vill åka nästa år (2015/16) att anmäla sig så förhoppningsvis blir det en massa intervjuer snart igen.

TAGGA SOMMARLOV OM... 2 VECKOR!

Helt sjukt!

Publicerad 2014-05-17 11:17:13 i Efter USA,

Tänk så fort tiden har gått. Jag har snart varit hemma i ett år. ETT HELT ÅR. Sen i sommar så kommer det ha gått två år sen jag åkte iväg till USA. Riktigt sjukt alltså. För några dagar sen kollade jag igenom min yearbook från PVHS, och det är sjukt hur mycket jag saknar allt och alla. Så jag måste se till att skaffa ett jobb så att jag kan ta mig dit. Men då blir det troligen inte förrän till vintern. Äh, vi får se. Annars åker jag bara sommaren 2015. Tills dess måste jag ju ha samlat ihop tillräckligt mycket pengar. 
 
Åh vilka fina minnen!
 

Om

Min profilbild

Emma Liljegren Goncalves

TJARRÅÅ! Jag är Emma, 19 år, från fina Lund! Är f.d utbytesstudent som spenderade mitt år i Las Vegas, NV, USA. Kolla bakåt i arkivet om ni vill se hur jag hade det. Har ni frågor? Maila till emmaaalg@hotmail.com!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela