Camp

Publicerad 2011-07-07 14:02:26 i Inför USA,

Innan hade jag tänkt att inte åka på campet innan jag åker till värdfamiljen för att det kostade för mycket. Men eftersom jag har den bästa mamman som finns, så vill hon att jag åker på campet! Jag sa till henne att jag verkligen inte behövde åka dit pga pengar, men mamma vill att jag får det så bra som möljigt så hon betalar det! Älskar henne mest! Annars har det inte hänt så mycket på USA-fronten.


Idag ska jag packa inför flytten den 16 juli. Jag älskar att flytta med det är så himla svårt att packa. Fyfan!

Ha det bra! Puss!

Lugnt

Publicerad 2011-07-04 19:05:09 i Inför USA,

Allting är ganska lugnt just nu. Inget nytt på USA-fronten och EF har inte hört av sig. Allting är avprickat på My EF, förrutom Letter of Recommendation och Health Certificate. Rekommendationsbrevet är inskickat men Health Certificate behöver man inte skicka in än, har inte ens börjat med den, hehe.

Alla mina kompisar är bortresta. Förrutom Matilda som är med sin pojkvän. Mimmi, Ebba och Amy är i London och Fredrika och Moa är i Mellbystrand. Och jag är hemma i Lund, yey. Jag åker inte iväg förrens den 31 Juli, SEGT! Men sen är jag borta i 2 veckor tills den 14 Augusti så det blir ändå bra.

Nu ska jag laga mat! Hej då :)

Om

Min profilbild

Emma Liljegren Goncalves

TJARRÅÅ! Jag är Emma, 19 år, från fina Lund! Är f.d utbytesstudent som spenderade mitt år i Las Vegas, NV, USA. Kolla bakåt i arkivet om ni vill se hur jag hade det. Har ni frågor? Maila till emmaaalg@hotmail.com!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela