åhh love it

Publicerad 2013-11-26 11:17:33 i Efter USA,

Älskar verkligen att vara med på intervjuer och få snacka om mitt år. Mina vänner är ganska trötta på att jag snackar om mitt år så det är skönt när folk faktiskt vill veta grejor och frågar om mitt år. Nästa intervju blir den 2:a december, så nästa måndag. Ska bli skitkul! Och intervjuledaren här i Skåne är riktigt skön.

Skolan rullar på som vanligt. Är riktigt segt med alla inlämningar, prov och redovisningar som är på gång. Hade det inte bara kunnat vara som i USA där man får C bara man gör alla läxor?

Helgen

Publicerad 2013-11-21 12:32:16 i Efter USA,

Nu i helgen blir det intervjuer istället! På fredag är det i Helsingborg efter skolan och sen på Lördag ska jag ta mig till Burlöv och ha en intervju där. Ska bli skitkul! Annars ska jag nog inte göra så himla mycket i helgen.

Saknar Palo riktigt jävla mycket. Tänker nog på det varje dag för tillfället. Trodde det skulle bli lättare och lättare men blir typ värre och värre haha. Ska nog åka till Vegas till Spring Break (Påsklovet) dock men det är ju så himla långt fram :( blä.

Eller

Publicerad 2013-11-14 10:12:16 i Efter USA,

Blev inget i lördags men det blir kanske nu på lördag istället. Ska dock vara med på gymnasiemässan här i Lund på lördag också så vi får se om jag kan.

Fan vad jag saknar Vegas och Palo. Wäääh.

Ännu en

Publicerad 2013-11-07 09:30:00 i Efter USA,

Fick nyss ett sms från intervjuledaren här i Skåne så jag ska troligen med på ännu en intervju nu på Lördag! Måste bara se till så att jag inte har något annat planerat. Gud, älskar att vara ambassadör och bara få prata om mitt år! Mina kompisar börjar ju faktiskt bli lite trötta på det nu haha. I tisdags var det förresten hela 6 månader sen prom, helt sjukt.

Om

Min profilbild

Emma Liljegren Goncalves

TJARRÅÅ! Jag är Emma, 19 år, från fina Lund! Är f.d utbytesstudent som spenderade mitt år i Las Vegas, NV, USA. Kolla bakåt i arkivet om ni vill se hur jag hade det. Har ni frågor? Maila till emmaaalg@hotmail.com!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela