Intervjuer

Publicerad 2013-10-20 17:22:23 i Efter USA,

Idag har jag spenderat hela dagen i Malmö och hjälp till på intervjuer med framtida utbytesstudenter. OCH GUD VAD KUL DET VAR! Fast också jobbigt, och man blir ju sjukt avundsjuk. De har hela året framför sig. Åh. Minns när jag hade min intervju och hur nervös men taggad jag var. Waaah, vill åka iväg igen. Men ja, de fick ställa frågor om mitt år och hur jag reagerade i olika situationer, och hur skolan var, och såklart familjen. Alla blir så himla shockade när jag säger att jag hade tre familjer + två emellan jag väntade på ny familj. Men jag tycker definitivt att mitt år var toppen. Jag fick uppleva så himla många olika kulturer och levnadssätt, och även samhällsklasser. Åh vad mitt år var bra. Saknar det så himla mycket.
 

EF ambassadör

Publicerad 2013-10-17 15:30:48 i Efter USA,

ÅHH är så excited för söndag! Ska nämligen vara med på tre intervjuer med folk som är intresserade av att åka på utbytessår! Jag och en annan kille som också är ambassadör ska vara där och parat om våra år och göra dem taggade att åka och så! Och för mig som verkligen älskar att prata om mitt år och få frågor om det så är det ju toppen! Förra veckan (?) höll jag en presentation om mitt år på engelskan i skolan. Var asnervös men det gick toppenbra. Visade bilder och snackade om min skola och värdfamilj och så. Jag får ju poäng för all "promotion" jag gör för EF, så nu har jag 900 poäng. Vid 3500 kan man få en iPad mini, och vid 7000 kan man få en biljett tillbaka till USA!!!! Vettefan vad jag ska välja dock. Finns så mycket att välja mellan. 
 
Saknar amerikansk high school så sjukt mycket. Svensk skola är för stressigt. Och tråkigt. 

i love you more

Publicerad 2013-10-13 21:17:33 i Efter USA,

jag saknar palo verde high school. jag saknar min fina värdsyster jena, jag saknar mitt rum, jag saknar att gå upp 6:44 och bli hämtad av katas värdpappa och åka till skolan, jag saknar att ha engelska med alla knarkare, jag saknar att ha algebra med alla freshmen, jag saknar att ha biologi med min brasilianare, jag saknar att ha us history med min mina vän micko, jag saknar att ha lunch med alla mina fina vänner, jag saknar att käka kinesmat för $2.25 och dricka gatorade för $1, jag saknar att gå till video production med irene, jag saknar att göra massa roliga projekt i video production, jag saknar att ha spanska med min efterblivna vän saniya, jag saknar att åka den gula skolbussen hem vid 2:16 varje dag, jag saknar att komma hem och sätta på acn och sen sova hela eftermiddagen, jag saknar när jena kom hem från skolan och berättade massa roliga grejor, jag saknar att sticka till del taco mitt i natten, jag saknar att sitta i the pit och mysa med vänner i mörkret, jag saknar att gå till starbucks med irene, jag saknar att spendera hela kvällar och nätter hemma hos alec, jag saknar att smyga upp för trappan när jag kom hem efter curfew, jag saknar att kolla på football, jag saknar pep rallys, jag saknar football games, jag saknar cheerleaders, jag saknar school spirit, jag saknar skolsporter och klubbar, jag saknar kaos i kafeterian, jag saknar att ha drills för allt möjligt och jag saknar att leva på riktigt. jag saknar mitt amerikanska liv så otroligt mycket.

Om

Min profilbild

Emma Liljegren Goncalves

TJARRÅÅ! Jag är Emma, 19 år, från fina Lund! Är f.d utbytesstudent som spenderade mitt år i Las Vegas, NV, USA. Kolla bakåt i arkivet om ni vill se hur jag hade det. Har ni frågor? Maila till emmaaalg@hotmail.com!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela