Stockholm

Publicerad 2012-05-27 18:14:25 i Inför USA,

På fredag sticker jag, mamma och Sandra äntligen till stockholm för maraton och visum. Maratonet är på lördag och visumintervjun är på måndag. Taggggggar Stockholm riktigt jävla hårt!

Ska bli så himla roligt att träffa ännu fler som ska iväg från Sverige! Ska försöka köpa bikini i stockholm också inför Spanien.

Puss!

(bilden är från lärarmiddagen som var i torsdags)

Avresemöte

Publicerad 2012-05-20 09:57:19 i Inför USA,

Mötet var trevligt men översegt. Fick sitta på en hård trästol i fyra timmar. Men det var skoj med massa andra utbytesstudenter där och även en värdmamma och en IEC (områdesrepresentant) direktimporterade från norra Kalifornien.

Vi fick även en EF-väska med massa papper i och ett sim-kort till mobilen jag ska ha där borta. Väskan är asful (lägger in en bild på den) och man måste typ använda den som handbaggage när man reser.

64 dagar kvar! Nästnästa vecka åker vi till Stockholm för lite maratonspringande och visumfixande. Puss!

Imorgon ska jag till polhem

Publicerad 2012-05-18 22:01:18 i Inför USA,

Yes, som rubriken säger, imorgon tvingas jag gå till polhem. Men it's for a good cause, för det är AVRESEMÖTE!!! Wiho, astaggad! Dock är det fyra timmar långt, 12.00-16.00, så sen är ju hela dagen borta typ.

Om exakt två veckor åker jag till Stockholm för att fixa visum. Och bara fyra veckor kvar av skolan, sen Spanien, sen sommarjobb och sen äntligen USA!

Svar på fråga

Publicerad 2012-05-06 20:04:12 i Inför USA,

Till Filip Jonsson:

Jag fick visumpapperna i brevlådan i fredags. Trodde först det var papper med min värdfamilj men jaja :) du får säkert dina snart! :D

NYTT FRÅN EF!

Publicerad 2012-05-04 15:35:12 i Inför USA,

Äntligen lite nytt. Har fått nyhetsbrev och papper till visumet. TAGGGGGA! Ska vara på amerikanska ambassaden i Stockholm den 4 juni och avresemötet är nu i maj ngn dag. 80 dagar kvar, riktigt svårt att förstå att det ändå inte är så långt kvar nu.

Om

Min profilbild

Emma Liljegren Goncalves

TJARRÅÅ! Jag är Emma, 19 år, från fina Lund! Är f.d utbytesstudent som spenderade mitt år i Las Vegas, NV, USA. Kolla bakåt i arkivet om ni vill se hur jag hade det. Har ni frågor? Maila till emmaaalg@hotmail.com!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela