Academic Transcript

Publicerad 2011-05-30 20:47:23 i Inför USA,

Academic Transcript, det är lappen jag hatar mest just nu. Man ska fylla i hur många timmar i veckan man har i varje ämne. Och jag blir heeeeelt förvirrad. Vet verkligen inte alls vad jag ska skriva. Måste försöka få ihop allting på den tills imorgon så jag hinner gå till rektorn och få den påskriven innan sommaren. Och! Det är bara 6 dagar kvar i skolan! Så hiiiimla skönt! Är verkligen supertaggad inför sommarlovet.
Jag fick reda på några till betyg idag. Så nu har jag höjt mig i engelska, fysik och kemi. Riktigt skönt! Speciellt engelskan eftersom jag har haft MVG på allt vi har gjort denna terminen.
EF har inte hört av sig på länge. Ska försöka skriva varje gång det händer något!

antagen?!

Publicerad 2011-05-15 15:37:23 i Inför USA,

är väldigt nervös nu inför veckan som kommer, för troligen kommer EF ringa och berätta om jag är antagen eller inte... :o vet seriöst inte vad jag gör om jag inte blir det.
jag vet att jag inte har fixat design ännu, ska få min syster att fixa en snart.

hejsan

Publicerad 2011-05-05 17:58:02 i Inför USA,

denna bloggen ska handla om mitt liv i USA 2012/2013. varför skapar jag den redan nu? min USA-resa har börjat nu eftersom jag redan har skickat in ansökningshandlingarna och ska på intervju nästa torsdag (12/5). jag har redan nu börjat bli lite nervös och vet inte riktigt vad jag ska säga där och sånt. men förhoppningsvis går det väl ganska bra. jag ska resa med EF.

jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt och förhoppningsvis snart fixa en design. hoppas iaf någon kommer besöka min blogg.. hehe.

puss.

Om

Min profilbild

Emma Liljegren Goncalves

TJARRÅÅ! Jag är Emma, 19 år, från fina Lund! Är f.d utbytesstudent som spenderade mitt år i Las Vegas, NV, USA. Kolla bakåt i arkivet om ni vill se hur jag hade det. Har ni frågor? Maila till emmaaalg@hotmail.com!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela