Oj vilken sen uppdatering

Publicerad 2013-08-21 19:59:41 i Efter USA,

Har verkligen försökt att njuta av sommaren och det är därför jag inte har varit inne här över huvudtaget. För en vecka sen åkte Alec från Vegas hem härifrån efter att ha varit här hos mig i en månad. Det var så härligt att han kom hit. Det gjorde verkligen min sommar. Jag saknar Las Vegas och USA så jävla mycket. Helt sjukt. Speciellt nu när skolan har börjat. Skolan här är så tråkig och enformig på något sätt. Och det är jobbigt med alla långa raster haha. Jag är ju van vid 5 minuter mellan varje lektion och sen 30 minuters lunch. Här har jag haft typ 2-3 timmar långa raster/luncher. Man blir ju så himla uttråkad. Hade man bara inte haft raster hade man ju kunnat sluta innan 12. 
 
Ja gud vad jag saknar USA. Allting verkligen. Vänner, värdfamiljen, skolan, affärer, restauranger, prata engelska, åka bil med kompisar, the strip och ahhhh vill bara tillbaka. Hade jag haft chansen hade jag åkt tillbaka direkt. Speciellt nu efter att Alec åkte tillbaka. Varför kunde jag inte bara följa med honom tillbaka? 
 
Jaja. Nu har även jag börjat gymnasiet. Eftersom jag spenderade förra året i USA går jag nu med folket som är ett år yngre. Men det var verkligen värt det. Det är inte många andra tonåringar som har spenderat ett år i USA. Så till framtida utbytesstudenter eller till folk som funderar på att åka; det är värt det. Visst, man måste gå om året med folk som är yngre, men det är såååå värt det.
 
Jag kommer försöka uppdatera lite, eftersom jag nu "jobbar" som ambassadör på EF. Så det händer ju fortfarande lite grejor med USA och EF och sånt. Nu ska jag göra lite engelskaläxa (vilket förövrigt är så himla mycket lättare efter ett år i USA. Tror fanimej att jag är bättre än min lärare. Inte för att hon är så bra men jag känner mig väldigt mycket bättre än henne hehe)

Kommentera något gulligt, tack!
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma Liljegren Goncalves

TJARRÅÅ! Jag är Emma, 19 år, från fina Lund! Är f.d utbytesstudent som spenderade mitt år i Las Vegas, NV, USA. Kolla bakåt i arkivet om ni vill se hur jag hade det. Har ni frågor? Maila till emmaaalg@hotmail.com!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela