Första inlägget i Las Vegas

Publicerad 2012-08-06 01:26:53 i I USA,

Igår vid ett-tiden på eftermiddagen landade jag i Las Vegas efter en hemsk flygtur, eller den sista timmen på det sista flyget var verkligen hemsk. Det skumpade jättemycket och jag mådde jätteilla, det var dessutom någon bakom mig som spydde. Och det enda jag tänkte var typ: spy inte, spy inte. Det var riktigt hemskt. Men sen när jag kom ner för rulltrappan stod min v-mamma, v-syster, v-bror och några av deras vänner där och välkomnade mig. Min IEC var också  där.
Sen åkte vi till Las Vegas skylten, woopwoop! Och vi körde förbi alla kasinona och sånt, astufft! Sen åkte vi hem och jag fick träffa massa folk. Minns noll namn. Jag minns bara alla i värdfamiljens namn, och typ deras gamla utbytesstudents namn som är här och hälsar på och stannar i två veckor till.
Jag gick och la mig vid 11, 12 igår och vaknade vid 11. Det är nog det längsta jag någonsin sovit, men jag var så jäkla trött. Idag åkte vi till en nail salon och sen till TJ Maxx. Och mamma, förlåt. Jag vet inte hur man översätter nail salon till svenska. Nu är klockan 4:24pm. Tror vi ska kolla på film eller något, det är för varmt för att vara ute, typ 43 grader.

Postat av: Karin

Publicerad 2012-08-06 05:50:42

Nagelsalong?! Hihi hoppas du blev fin:-D

Postat av: Alexandra

Publicerad 2012-08-06 21:09:56

vad kul! a var ganska häftigt vid skylten, och när vi kte till bellagio och allt. Så mäktigt!



Och vad tråkigt med en sådan flygresa :/ hade det jättebra! :p



Men ses, ja det är ett måste!!

Kommentera något gulligt, tack!
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma Liljegren Goncalves

TJARRÅÅ! Jag är Emma, 19 år, från fina Lund! Är f.d utbytesstudent som spenderade mitt år i Las Vegas, NV, USA. Kolla bakåt i arkivet om ni vill se hur jag hade det. Har ni frågor? Maila till [email protected]!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela