busybusybusy

Publicerad 2014-01-22 20:21:08 i Efter USA,

Mycket på gång med EF nu. Hade intervju med en kille igår och imorgon blir det en till och sen på tisdag är det ett infomöte här i Lund som jag ska vara med på. Och jag har inte fått poäng för de senaste fyra intervjuerna jag har gjort så efter allt är färdigt nästa vecka får jag många poäng. Tror jag ska satsa på en två veckors språkresa. 8000 poäng behöver jag då, kommer ha ca 2000 efter nästa vecka. Jobbajobbajobba. Hoppas bara verkligen på att jag får vara med som ambassadör på förberedelselägret som är uppe i Stockholm i Maj. Det hade varit asball!

Nästa Fredag fyller jag 18. Bangbangshicaboomboomyeah.

2014

Publicerad 2014-01-03 19:17:18 i Efter USA,

Nytt år. Feeeeett. I år fyller jag 18, närmare bestämt om 28 dagar. I år kan jag rösta, ta körkort, klubba, gambla, gå ut och ta en öl, köpa shotar, köpa ipren och alvedon, köpa trisslotter, ta lån, bestämma helt över mig själv. Några av dem kommer jag göra DIREKT (gå ut och ta en öl och köpa shotar på min födelsedag efter skolan, och såklart att bestämma över mig själv). 2014 kommer bli fett!

Om

Min profilbild

Emma Liljegren Goncalves

TJARRÅÅ! Jag är Emma, 19 år, från fina Lund! Är f.d utbytesstudent som spenderade mitt år i Las Vegas, NV, USA. Kolla bakåt i arkivet om ni vill se hur jag hade det. Har ni frågor? Maila till emmaaalg@hotmail.com!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela