... OCH SÅ HÄNDE DET!! VÄRDFAMILJ!!!!!!!!

Publicerad 2012-06-12 23:54:22 i Inför USA,

Fan vad sjukt! I söndags sa jag ju att jag skulle få värdfamilj denna veckan och vad hände idag? Jo jag fick min värdfamilj! AAAAAAHHHHH FAN VAD GLAD JAG ÄR! BÄSTA DAGEN EEEEVVVEEEERRR! Ska berätta hela scenariot.

Jag och mamma hade precis satt oss vid tvn för att äta och kolla på fotbollen. Mobilen låg bredvid mig i soffan och så kommer min ringsignal och det enda jag tänkte var: vem fan ringer mig nu när jag ska äta min paj?! Så ser jag att det står EF High School Year på skärmen och jag rusar upp och skriker OMG OMG OMG och springer ut i köket. Hon från EF bara "Hej hur är det? Vi har lite goda nyheter till dig, vi har nämligen hittat en värdfamilj till dig." Då börjar mitt kära damp. Börjar halvt gråta, skratta och hoppa runt, blir skitvarm och halvt dör.

Men iaf, de bor i Las Vegas, Nevada. Familjen består av en mamma, en pappa, tre bröder och en syster! Är ööööööööverlycklig! De har hundar och katter, vet dock inte hur många. Kollade även upp skolan och huset på Google maps. DE HAR POOL OCH TENNISBANA TYP! Herregud. Så jävla glad. Efter att jag hade lagt på telefonen så började jag gråta, skrika och hoppa runt i huset. Sen ringde jag runt till tusen pers!

Nu ska jag, Madde och Hannah fortsätta vår mysiga myskväll. Pussssss!

(det är mitt fina nya hem på bilden btw)

NU FAN SKA DET HÄNDA NGT

Publicerad 2012-06-10 22:13:27 i Inför USA,

På fredag börjar sommarlovet, no big deal. På lördag åker jag till Spanien i två veckor, no big deal. Men the really big deal är att jag har bestämt att jag ska få värdfamilj denna veckan. Och det hoppas vi att EF går med på, eller de har egentligen inget val eftersom jag har bestämt det.

Som sagt, får sommarlov på fredag. Denna sommaren kommer förhoppningsvis vara ganska sweet då den kommer innehålla Spanien, vänner, fester, sommarjobb, resa till USA och sen allt som händer där. 43 dagar har jag för mig att det är kvar, 6 veckor!!!!!!! Ah de e sick mannen.

FAN VAD JAG MÅR BRA JUST NU!

Visum

Publicerad 2012-06-07 21:48:47 i Inför USA,

Idag efter en kort dag i skolan gick jag till posten och hämtade mitt visum. Och fyfan, vi kunde verkligen inte ha tagit en fulare bild. Det är nog den värsta bilden på mig någonsin, tänker inte ens visa mitt visum pga fotot.

Men nu känns allting så himla verkligt. Nu är allt klart förutom värdfamilj. Alla tror att jag är nervös för värdfamiljen men faktiskt inte. Har väntat så länge nu så jag kan vänta ett tag till! 46 dagar kvar!!!!! Och nästa vecka åker jag till Spanien i två veckor!!!!! Livet lekoooor!

Jag älskar Stockholm!

Publicerad 2012-06-04 16:50:21 i Inför USA,

Gud vad Stockholm är underbart! Har shoppat varje dag och haft jättekul! Dock har vädret varit det värsta någonsin, tydligen det värsta junivädret på 84 år. Det gick asbra för mamma på maratonet.

Idag har vi spenderat ungefär halva dagen på amerikanska ambassaden, från åtta till halv tolv. Men jag kommer iaf få mitt visum. Jag var asnervös hela tiden och vågade knappt titta på någon annan. Men det var chill. Sen nu resten av dagen har jag och mamma gått runt i stan och kollat lite. Tåget går om 15 min så snart är vi äntligen hemma igen. Saknar att höra skånska så otroligt mycket.

Puss!

Om

Min profilbild

Emma Liljegren Goncalves

TJARRÅÅ! Jag är Emma, 19 år, från fina Lund! Är f.d utbytesstudent som spenderade mitt år i Las Vegas, NV, USA. Kolla bakåt i arkivet om ni vill se hur jag hade det. Har ni frågor? Maila till emmaaalg@hotmail.com!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela